Vill du arbeta med hund?

Då har du hittat rätt! Oavsett om det gäller att hoppa in vid behov, arbeta som Doggywalker, Hundinstruktör, Inackorderingspersonal eller alla tre, behöver vi dig som är utbildad och har erfarenhet av hundjobb. Kanske har du tidigare rastat hundar eller arbetat på ett hunddagis?  Vi söker dig som gillar att vara ute i alla väder och som kan arbeta självständigt. Ansvar under frihet är mer en regel än undantag hos oss. Du bör vara strukturerad och ha förmågan att hitta såväl långsiktiga som kortsiktiga lösningar på olika problem eller frågor som kan dyka upp i det dagliga arbetet. Du måste även kunna hantera hundar i grupp och enskilt då det är din primära uppgift i ett uppdrag hos oss.

Vi ser att du är minst 20 år fyllda, har en utbildning inom hund (exempelvis djurgymnasium, djurskötare, hundinstruktör eller liknande) och även någon form av erfarenhet inom detta område. 
Du får gärna ha körkort men det är inte alltid ett krav. Vi behöver både personal som kan ta sig kommunalt till våra kunder men även med B-körkort för att kunna köra våra bilar (både 6-växlade och en automat). 
Du kan välja att vara extrapersonal, inackordering/hundvakt men du kan även ansöka om en tjänst som hundrastare på 50-75% med ett specifikt område och en fast hundgrupp.
Vid anställning kräver vi utdrag ur belastningsregistret samt att man kan uppvisa minst tre godkända referenser.

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig och din livssituation? Tveka inte! Fyll i formuläret nedan och berätta om dig själv!

Skicka in din ansökan här!