Vill du arbeta med hund?

Då har du hittat rätt! Vi är i ständig jakt på bra personal! Oavsett om det gäller att hoppa in vid behov som extrapersonal, fast Doggywalker, eller för hundvaktstjänster, behöver vi arbestkraft som är utbildad och har erfarenhet av att jobba och vara omkring hundar!  Framför allt behöver du också vara ganska vädertålig och kunna arbeta självständigt. Ansvar under frihet är mer en regel än undantag hos oss. Du bör kunna hantera stress väl samt även vara strukturerad och ha förmågan att hitta såväl långsiktiga som kortsiktiga lösningar på olika problem eller frågor som kan dyka upp i ditt jobb. Du måste även kunna läsa och hantera hundar i grupp och enskilt då det är din primära uppgift i ett uppdrag hos oss.

Vi ser att du är minst 20 år fyllda, har en utbildning inom hund (exempelvis djurgymnasium, djurskötare, hundinstruktör eller liknande) och även någon form av erfarenhet inom detta område. 
Du får gärna ha körkort men det är inte alltid ett krav. Vi behöver både personal som kan ta sig kommunalt till våra kunder men även med B-körkort för att kunna köra våra bilar (både 6-växlade och en automat). 

Du kan välja att vara extrapersonal, inackordering/hundvakt men du kan även ansöka om en tjänst som hundrastare på 50-75% med ett specifikt område och en fast hundgrupp.

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig och din livssituation? Tveka inte! Fyll i formuläret nedan och berätta om dig själv! 

Ser fram emot personligt möte!

 

Skicka in din ansökan här!