Klickerkurs

1 800,00 kr

Vill du lära din hund att rulla runt, sortera tvätten, hämta tidningen? Eller vill du att den ska gå fint i koppel, kunna sitt fot eller ha ett bra beteende vid hundmöten?

Då är detta en kurs för dig! Fokus ligger på att utifrån hundens förutsättningar lära den att utföra det vi vill att den ska göra genom att använda oss av klickermetoden!

Klickerträning är en väldigt rolig och effektiv träningsmetod. Med klickerträning kan du lära din hund allt som den fysiskt och psykiskt är kapabel till. Oavsett vad du är ute efter kommer du att ha stor nytta av att lära dig klickerträning i teori och praktik. Det är ingen trollformel, det krävs lite arbete.

Du måste vara beredd att lägga tid och kraft på att sätta dig in i teorin, därefter öva regelbundet och ihärdigt, så att du utvecklar de praktiska färdigheterna som krävs för att träna din hund effektivt. Men till tröst kan jag garantera dig att träningen sedan kommer att vara allt annat än jobbig! Du kommer att ha så roligt tillsammans med din hund!

Kursen omfattar 5 lektioner à 1,5h per gång,  inklusive kursmaterial och praktiska övningar. För aktuella datum se vårt kurs-schema här.

Välkomna!