Rallylydnad

1 900,00 kr

Vill du träna eller tävla i Rallylydnad? Tävlar du redan men kommer liksom inte vidare med resultaten? Eller du kanske bara är ute efter en kul aktivering för din hund, något kul ni kan göra tillsammans?

Oavsett vad ditt mål är har du hittat rätt. Rallylydnad passar alla, oavsett hund eller människa.

 

I rallylydnad står samspelet mellan hund och förare i fokus. Det behövs god allmänlydnad och framförallt en mycket god kontakt mellan föraren och hund.

Rallylydnad går ut på att man ska ta sig igenom en bana med skyltar som har utformats av domaren (banan innehåller fler skyltar ju högre klass man tävlar i). På skyltarna finns det illustrerat och beskrivet ett rallylydnadsmoment som ekipaget skall utföra.

Men det allra viktigaste är att ha roligt tillsammans med sin hund. När man går en bana ska föraren visserligen inte röra hunden men det är fritt fram att uppmuntra, ropa, klappa i händerna och på andra sätt heja på.

Rallylydnad är en utmärkt aktivitet för den vanliga familjehunden. Hunden behöver inte utföra alla moment perfekt för att få ett bra resultat, men hundsporten ställer ändå höga krav på samarbete och kontakt. Inga fysiska krävande moment ingår och därför passar hundsporten även hundar och förare i alla åldrar.

I kurserna ingår följande moment: allmänlydnadsträning, följsamhet, bakdelskontroll, inlärning av alla moment (skyltar), regler, banor samt kursmaterial och givetvis diplom.

Vi håller följande kurser:
-Rallylydnad Nybörjare (Rallylydnad N)
-Rallylydnad Fortsättning (Rallylydnad F)
-Rallylydnad Avancerad (Rallylydnad A)
-Rallylydnad Mästare (Rallylydnad M)

OBS! Kurserna hålls i både Årsta samt Gubbängen av två olika instruktörer.

För aktuella datum tider och plats, se vårt kursschema.

 VÄLKOMMEN!