Tascha och Olympus

Välkommen till Virvelvindens Hundskola & Doggywalking! Roligt att just DU har hittat hit! 

Jag som driver och äger Virvelvindens Hundskola heter Željka Banjac och är utbildad grundskole- och gymnasielärare, hund-instruktör samt testledare för Hundmedborgartestet.
 
Virvelvindens Hundskola grundades 2007 och har varit en givande hobbyverksamhet sedan starten! Min hunderfarenhet bygger på ett brinnande intresse för hundar sedan barnsben men även från tiden som hängiven Doggywalker på Hundstallet i Stockholm. 
 
Genom min hundinstruktörsutbildning fick jag äntligen sätta beprövade teorier samt vetenskapliga förklaringar till hundars beteende och behov och därigenom fördjupa min hundkunskap.

 

Olympus och Ztina

Våra Instruktörshundar 

Virvelvindens instruktörshundar består idag av Olympus och Ztina.  Tascha  som var den allra första har dessvärre vandrat vidare till hundhimlen. Hon gick bort alldeles för tidigt i en hjärntumör som först visade sig som epiletiska anfall. Hon fick somna in den 24 september 2011 och blev endast 7 år. Du är för alltid saknad oss.


Olympus är en kastrerad hane på 11 år och är en omplacering från Hundstallet, med okänt ursprung. Troligtvis en blandning mellan doberman/pincher- staffe/rottweiler . 

Ztina är en tik på 8 år och är en privat omplacering från Finspång. Hon är 50% pitbull/50% amstaff. Mamman har en stamtavla men pappa är inte registrerad pitbull i Sverige.

Mina utbildningar:

- Hundinstruktörsutbildning, HUNDutbildningsgruppen
   Alvesta (2006-2007)

- Seminarium i två dagar  med Bob Bailey och Kathy Sdao om 
  Operant inlärning samt Positiv Förstärkning.
  Sollentuna (2007) 

- Grundskole- och gymnasielärarutbildning. 
  Karlstad Universitet (2009-2011)

- Testledare Hundmedborgartestet, Hund i  Syd.
  Hundutbildnings akademien, Stockholm (2011)